Η καταγραφή των παραβιάσεων

 

 

 

 

451) Ανακοίνωση της Προέδρου Γκορντάνα Σιλιάνοφκσα στην πλατφόρμα X (Twitter) που χρησιμοποιεί το σκέτο «Μακεδονία», 3 Ιουλίου 2024. Συνάντηση με επισήμους της Σλοβενίας.

 

 

452) Ανακοίνωση της Προέδρου Γκορντάνα Σιλιάνοφκσα στην πλατφόρμα X (Twitter) που χρησιμοποιεί το σκέτο «Μακεδονία», 3 Ιουλίου 2024. Συνάντηση με τον πρέσβη της Αυστραλίας.

 

453) Ανακοίνωση της Προέδρου Γκορντάνα Σιλιάνοφκσα στην πλατφόρμα X (Twitter) που χρησιμοποιεί το σκέτο «Μακεδονία», 19 Αυγούστου 2024

454) Ανακοίνωση της Προέδρου Γκορντάνα Σιλιάνοφκσα στην πλατφόρμα X (Twitter) που χρησιμοποιεί το σκέτο «Μακεδονία», 2 Ιουλίου 2024. Συνάντηση με την πρέσβη του Ισραήλ

 

 

455) Ανακοίνωση της Προέδρου Γκορντάνα Σιλιάνοφκσα στην πλατφόρμα X (Twitter) που χρησιμοποιεί το σκέτο «Μακεδονία», 2 Ιουλίου 2024.

\\\

 

 

456) Ανακοίνωση της Προέδρου Γκορντάνα Σιλιάνοφκσα στην πλατφόρμα X (Twitter) που χρησιμοποιεί το σκέτο «Μακεδονία», 1 Ιουλίου 2024. Συνάντηση με τον πρέσβη της Τσεχίας

 

457) Επικεφαλίδα της Προέδρου Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα στην πλατφόρμα Χ (Twitter) όπου δηλώνει «Πρόεδρος της Μακεδονίας» στα σκοπιανά και στα αγγλικά, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει «Τοποθεσία: Μακεδονία»

 

 

https://x.com/gogamkd

 

458) Η Συνοριακή Αστυνομία (Border Police) των Σκοπίων φέρει στη στολή της τη λέξη “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” σκέτο, χωρίς το “Βόρεια”. Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από τον Συνοριακό Σταθμό της Μπογκορόντιτσα στη Γευγελή (είναι η σκοπιανή πλευρά μετά τον Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων του Κιλκίς). Η φωτογραφία λήφθηκε τον Ιούνιο του 2024. Διακρίνεται στο σήμα του Σκοπιανού συνοριοφύλακα (βλέπε κίτρινο βέλος) η φράση “REPUBLICA MACEDONIA” στα σκοπιανά.